jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

..forsättning följer..

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, maj 13, 2012 22:26:55

med barnmorskan Cecilia Lund :-)

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post1795

Hittebarnet ~ Katerina Janouch

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, november 26, 2010 23:48:37


 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post1058

Live to win ~Andreas Carlsson

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tis, oktober 26, 2010 23:06:01

Är boken jag just börjat på!!

Jag tyckte att EgoWoman med Carolina Gynning var bra.. jag gillar henne, hon är bra helt enkelt. Utvecklas hela tiden som människa, att hon hörs när hon pratar det gör det! Hon kämpar och jobbar på med livet och dess lätt- o svårigheter. Och en otroligt kreativ människa, gillar hennes tavlor (konst!)

Läs den ;-)

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post1009

EGO WOMAN med Carolina Gynning

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tis, oktober 05, 2010 22:55:42

Har läst klart Systerskap med Katerina Janouch, den var riktigt bra. Så den tycker jag ni ska läsa.. läs gärna Bedragen som är första boken om barnmorskan Cecilia Lind, som det nu fortsätter om/med i Systerskap. Bra bok! =)

Har idag börjat och läsa Carolina Gynning´s EGO WOMAN.. som är skriven i samarbete med journalisten Ingrid Carlqvist. Denna bok är en fortsättning på EGO GIRL, den tyckte jag var bra, rolig (vad jag minns! *skrattar* var ju ett bra tag sen jag läste den första!)

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post965

Systerskap ~ Katerina Janouch

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, september 02, 2010 23:11:50


 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post918

När barnet lagt sig av Micke Nyqvist

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson mån, juni 07, 2010 16:27:33
Jag laddade min Mp3-spelare med Michael Nyqvist´s bok När barnet lagt sig igår och nu är jag klar med den.. jag har inte riktigt kunnat låta bli att ha Micke´s röst i öronen mina i omgångar idag. Han gav mig ett lugn med sin röst.. och bra bok har han skrivit med. Den är en självbiografisk bok om han som adoptivbarn och sitt letande av sina biologiska föräldrar. Den tycker jag ni ska läsa eller lyssna på, då får ni ju dubbel dos av Micke

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post779

Aldrig Fucka Upp ~ Jens Lapidus

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, maj 23, 2010 22:25:39
Aldrig Fucka Upp av Jens Lapidus den öppnar jag alldeles strax

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post749

Snabba Cash.. mycket bra bok!

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, maj 23, 2010 21:49:40

Jag har just läst ut Snabba Cash av Jens Lapidus, mycket bra bok. En sån jag längtar till jag ska gå i säng för att då läser jag jämnt.. Den tycker jag du ska läsa! Ska ge mig på uppföljaren, Aldrig fucka up nu som jag fick av P när jag fyllde år =)

Jag har inte sett filmen ännu, alla dem jag hört säger den är skitbra med och det kan jag tro. Den måste jag bara se, säger bara Joel Kinnaman

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post748

Skynda att älska ~ Alex Schulman och Snabba Cash ~ Jens Lapidus

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, april 30, 2010 12:46:32

Skynda att älska med Alex Schulman. Jag vet inte riktigt.. den var lite bra, men inte bäst så att säga!! Absolut en rörande bok. Men läs den, ni som gillar Alex Schulman gillar säkert hans bok med. Jag gillar han sisådär, tycker egentligen inget om honom, varken bu eller bä.

Jag håller på med Snabba Cash med Jens Lapidus och den är riktigt bra.. Kriminalroman om Stockholms undre värld.

 • Kommentarer(2)//jenablogg.jandersson.com/#post695

Nästa på tur.. Känn pulsen slå -Berny Pålsson

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, mars 07, 2010 22:22:46
Mera.. jag läste Berny Pålsson´s självbiografi, hennes första bok Vingklippt Ängel (från -05 tror jag!) och hon är nu tillbaka med en självbiografi som tar vid där förra boken slutade, Känn pulsen slå. Det ska bli intressant att läsa hur det har gått för henne.. verkar som att det gått bra! Hoppas det =) har börjat på den nu!

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post632

Guccikrigen: hur jag..

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, mars 07, 2010 22:10:10
Boken Åse, med Denise Rudberg var en härlig bok. Lättläst, skönlitteratur.. en sån man nästan inte vill sluta läsa! Härligt "rolig" som!Guccikrigen: hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus men Jenny Gucci blev nästa bok efter Åse.. och nu är jag där igen.. en självbiografi. Japp, jag dras till dem.. och jag tycker oftast att dem är bra. Den här var likaså.. Bra!! Intressant!! Jag tycker det är såå tragiskt att människor (så ofta) blir riktigt j*vla dum när man som ett par går skillda vägar.. och beteer sig som svin rent ut sagt. Och än värre när man har pengar och "har" makt att kunna göra livet surt för ens ex-partner och i det här fallet en dotter med. Läs den.. riktigt läsvärd.

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post631

Mera läsning.. bla Nikki Sixxi

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, december 31, 2009 14:39:37

Måste ju uppdatera lite på bokfronten med.. =) Blir ju en del läsning när man inte sover så bra om nätterna! Boken av Liam Norberg ~ Insidan : brotten, pengarna, tiden var bra, en självbiografi. Jag gillar ju såna, så den kan jag rekomendera att läsa.

Efter den så har jag läst The Heroine Diaries av Nikki Sixx.. (självbiografi!).En tung och tragisk bok, eller ett tragiskt liv som han levt i såå många år att man fattar inte HUR han kan LEVA efter ett så hårt liv med droger i alla valörer och ett flackande o resande med Mötley Crües rockande!!!! Men jag måste ändå ge den ett bra betyg, men som sagt en TUNG och HÅRD självbiografi.

Just nu så läser jag en skönlitteratur.. vilar lite från självbiografier efter Nikki Sixx!!smidigt med såna böcker och lätt att små-le imellan åt.. ÅSE, heter den av Denise Rudberg..

VAD läser ni..?! Ni får gärna komma med lite boktips!!! =)

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post542

Mera böcker!

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, november 13, 2009 09:45:57

Nu får ni ju inte gå och tro att jag slutat läsa.. nä, som sagt innan 2 st J.Gardell och nyss så har jag läst ut Mia Törnblom ~ SÅ DUMT! och den tyckte jag var jättebra. Absolut min typ av bok.. SJÄLVBIOGRAFI !!!! Så läs den om ni gillar såna!!!

Och då var det slut på den så nu har jag börjat på en annan Liam Norberg ~ Insidan : brotten, pengarna, tiden oxå det en självbiografi.

 • Kommentarer(1)//jenablogg.jandersson.com/#post447

Jonas Gardell

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, november 13, 2009 09:30:43

Jag har haft lånat ner 2 Jonas Gardell -böcker av grannarna uppe, det var ->> En komikers uppväxt och Ett Ufo gör Entre.

Jag tyckte sådär om dem. Jag har aldrig läst Gardell tidigare och han är ju som cool med..! Har ni läst hans böcker?

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post446

De bortglömda barnen, Kathy Harrison

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, augusti 23, 2009 22:51:52
Jag har nu läst ut "Bedragen" Av Katerina Janouch, den var jättebra tycker jag så nu väntar jag på "andra delen", nästa bok som hon har skrivit som kommer i början av september, typ 6 el 9! Ja, nåt sånt! Så jag har just börjat på boken "De bortglömda barnen av Kathy Harrison. En sann berättelse om att vara fosterfamilj, föräldrar.

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post285

Säljer billiga pocket!!

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, augusti 14, 2009 23:23:25
Titta hit!! Är det ngn som är intresserad av pocketböcker. Jag drar ju på mig en hel del eftersom jag läser rätt mycket. Så nu säljer jag ut lite böcker, lite olika blandningar. Så hojta till om du är intresserad.. endast 10 kr st. (här är bild på några av dem som är till salu!)

 • Kommentarer(1)//jenablogg.jandersson.com/#post260

"Bedragen"

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, augusti 06, 2009 20:18:10

Bedragen, av Katerina Janouch

heter den bok jag har på tur att läsa. Nån som läst den??

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post245

Skadad

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, juli 26, 2009 20:13:50

Skadad , av Cathy Glass

heter den bok som jag unnade mig på affärn häromdagen. Någon som läst den..? Jag ska ge mig in i den ikväll, det är ytterligare en sann berättelse !!! Har ju lite förkärlek för sanna historier.

 • Kommentarer(2)//jenablogg.jandersson.com/#post219

Bra bok!

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson sön, juli 26, 2009 19:45:47

Denna sommar så har det blivit mycket läst för min del, har som kommit in i nåt läsil nu. Det är ju bra känner jag.. att jag kan "koppla" bort.. mycket av ångest och funderingar, tankar som snurrar,... när jag läser. Går in i den lilla läsbubblan och den är alldeles lagom. I afton/kväll så läste jag ut den här "Min vän Leonard" av James Frey. Jag måste säga att jag ville som veta hur det går för denna kille James, för jag har läst den första boken (Tusen små bitar). Nu var det ju länge sen men det friskades ju upp med nu när man läser denna. Ja, jag tycker nog den här är rätt bra.. TROR DET! Drygt 400 sidor på en dryg vecka är ju rätt bra. Nu läser jag ju inte jämnt hela tiden, mest när jag ska lägga mig och ibland under dagen/aftonen. Så den blev ju inte alltför utdragen!

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post218

Min vän Leonard

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, juli 17, 2009 22:55:17
Tänkte jag skulle ge mig på nästa bok, (loppisfynd från igår 5 spänn) Min vän Leonard, av James Frey

 • Kommentarer(2)//jenablogg.jandersson.com/#post197

Mer än halva

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson fre, juli 17, 2009 22:48:20

..boken har jag läst idag, Familjebilder av Dani Shapiro så den är jag nu klar med och den var klart läsvärd. Handlar om en familj som hamnar i kris.. Läs den!

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post196

Läst ut..

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, juli 16, 2009 22:38:07
När ingen annan ser När ingen annan ser av Duncan Fairhurst och den var sisådär tycker jag. Visst det är ju en tung bok, sann berättelse, hårt liv för den killen. Men läs den, absolut värd det. Gripande. Det var min lilla recension smiley

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post194

Familjebilder

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, juli 16, 2009 22:19:07
Denna bok håller jag på att läsa nu.. den verkar rätt bra!!? Familjebilder av Dani Shapiro

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post193

När ingen annan ser

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson tor, juni 25, 2009 23:23:39

Har läst ut boken "Äcklig" och jag måste bara säga att en del människor är såå himla elaka och hemska att man fattar det inte. T om emot sina egna barn, en del!!

Så nu tänkte jag läsa denna bok, "När ingen annan ser" av Duncan Fairhurst. Är en sann berättelse det med, handlar om en pojke som blir utnyttjad av sin far.. Jaa, det säger ju allt om hur en del människor är här i världen..! Ska prova att läsa den så får vi se.

 • Kommentarer(2)//jenablogg.jandersson.com/#post152

ÄCKLIG (bara titeln känns ju hemsk, t om)

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson ons, juni 03, 2009 22:35:40
Jag har nu läst ut Madonna boken, Livet med min syster Madonna, skriven av hennes bror Christopher Ciccone. Den var helt okej att läsa.. jag är ju en stor fan av Madonna, hon är grym, helt sanslöst bra, vilken kvinna. Jag ska nu läsa en hemsk bok, vet nästan inte om jag törs börja men jag ska göra det nu när jag skrivit klart detta. Jag fyndade denna bok nu i helgen på loppisen i Piteå. 10 spänn.. priset var ju som fått. Det är en bok som svider i hjärtat, en sann berättelse (till råga på allt!) Natt, natt.. see you tomorrow

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post102

Läs denna, 14 år..

~bokhörna~Skapad av Jenny Andersson ons, maj 20, 2009 22:22:47

Tänkte jag skulle ha min egna lilla ~bokhörna~ där jag kan nämna dem böcker jag läser. Skriver in detta nedan som jag redan skrivit om i bloggen, med risk för att bli "tjatig". Den var bra, hemsk, och naturligtvis sann.. så mycket man inte tror förekommer i vardagen sådär. HuaJag har börjat läsa "Livet med min syster Madonna" av Christopher Ciccone. Hon är ju min absoluta favorit, så då tänkte jag att denna måste jag ju läsa. Har som bara läst några kapitel än så jag återkommer om vad jag tycker om den..! Nu är det natt, nattLivet med min syster Madonna

 • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post79