jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Ett sällskapsspel o en mp3

LoppisfyndSkapad av Jenny Andersson sön, juni 06, 2010 16:35:30
Shoppade ju av Malin fågelholken och 2 små dekorationsnålar "hjärtan".. sen blev det ett spel "Med andra ord", alltid kul att spela spel bara man kommer sig för, sällskapsspel är trevligt. Och spel är ju billigt på loppis motför om du är på affärn och ska köpa. 20 spänn är ju typ gratis!! Blev en Mp3 jag ramlade på med (tänkte ladda in nån bok o lyssna på!) när man ligger ute o solar el klipper gräsmattan eller när helst!

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post778

Kommer kanske igång nu igen..!

LoppisfyndSkapad av Jenny Andersson lör, maj 29, 2010 18:40:37

Här är några fynd efter dagen´s besök i Piteå!! Billiga.. inget av det kostade mer än 10:- o 20:- styck på dagens vistelse. Det är väl loppis om nåt!!? Och när man t ex ramlar på 6 efterrätts skålar helt nya i kartong (20:-) och börsen 10:- med "papper" kvar i, ny! Nya grejer till naada pengar. Då kan man ju byta ut himla ofta, eller hur? Sen väskgalen som jag är så blev det ju en idag med och ett par knappt använda (syntes inte nåt i dem!) tyg-joggisar.. =>

Var länge sen jag "uppdaterade" här på loppis-inläggen, har iof sig haft ett loppis-avbrott, inte ofta jag vart iväg sista månaderna. Men nu kanske det kommer igång igen, med sommarloppisar här o var! Får se!! Men visst håller ni med att jag ändå har fyndat idag.. ?!

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post763

Dixie-lyktor

LoppisfyndSkapad av Jenny Andersson sön, november 22, 2009 19:32:41

Hejsvejs!

Så var det snart slut på även denna helg. Jag har vart en sväng på loppis, man vågar ju snart inte skriva den meningen. Men så är det!! Söndag är som en loppisdag!! Oftast. Var en snabbis, går ju som rätt fort att göra mina rajder. Idag var det jag och pappa som var en sväng först på sunnanåhallen som har varenda helg. Pappa är ju som mest sällskap, komma ut och träffa lite folk. Han surrade på med nån när jag var en runda runt där. Mamma, den andra loppis-token i min familj hon låg hemma och sov, har jobbat i fl nätter så det bidde inge loppis. Jag fyndade även denna söndag, en 5:a för 2 st Dixie-ljuslyktor..har ju "några" såna, men inte nån i den här gröna färgen. Har olika beige:a o i creme-vit, men bra att ha o byta ut färg med! (gillar att det finns hängare till dem så jag har dem på väggen!). Så när det säljs 2 st för 5 kr så kunde jag ju då inte låta dem stå kvar där på loppisbordet smiley . Annars så har jag eller vi inte gjort så mycket. Kollade på reprisen av Idol, missade ju det i fredags då vi hade fest här. Och sen var det ju repris på Brother´s & Sister´s, har inte sett dem 2 sista avsnitten och då blev det ju gråta med.. vart ju så ledsamt när Kitty får besked att hon har cancer, ja..ni som följer serien ni vet ju vem jag pratar om..! Typiskt mig.. jag kan inte se tv så flännar jag som en stucken. Snacka om känslig..en annan serie, jag vågar erkänna det, säger bara ett ord, GLAMOUR..!

fortsätter inlägget om dagen...*ler* -> Pratat med mamma och min moster Ingela med. Hon undrade om lite grejer och skulle kolla det med mig så det får jag återkomma till när det blir nåt med det. Och lagat middag.. det är min söndag det..!

HUR har eran söndag sett ut??

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post465

Hund-sele (björkis)

LoppisfyndSkapad av Jenny Andersson tis, november 10, 2009 13:38:52
Jag glömde ju berätta om det absoluta bästa fyndet jag gjorde på loppisen i söndag´s. Jag tvättade direkt så jag glömde fota det då jag kom hem!! Men här ser ni mitt fynd till Hero.. 10 spänn en Björkis-sele och den passar som hand i handske på Hero -->>(nån som vet vad en sån kostar i butik?? inte 10 kr iaf) *nyfiken*

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post432

Bling, bling Chilli

LoppisfyndSkapad av Jenny Andersson sön, november 08, 2009 19:54:46
Glömde ju att Chilli fått ett loppisfynd med. En sprillans ny "väst" i värsta bling, bling rosa ->> Stolta föräldrar -->>smiley

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post425