jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Sambo, vovve & tjejerna

FamiljSkapad av Jenny Andersson tis, april 07, 2009 22:03:27

Här är min familjsmiley

Peter, som jag älskar och hade turen att träffa för snart 8 år sedan gnm internet. Så ni alla som tvivlar på *kärleken på nätet* det funkar, tro mig. Så underbart med en partner som man kan känna lugn o harmoni ihop med, glädje... Ja, men allt... Och tro mig, jag är såå varm i själen när jag tänker på vilken *lycka* det är att ha hittat sin partner att bli gammal med.

Och han hade då redan 3 barn. Så jag fick mig 3 *bonustjejer* dessutom, inte illa det inte. Det är då idag Sandra 18 år & Gabriella 16 år (& Matilda 9 år). Snacka om att åren går och fort med. Här är ett kort på dem i julas-08..

Sen så har vi ju våran lilla kille, Hero här hemma som är dryga 1 år. Kinesisk nakenhund (chinese crested dog). Han är ju absolut den charmigaste & busigaste av oss alla, eller hur..?! Håller ni med..? Här är han med sin kompis *tiger* ->

*charmbulan*

Sen så har jag ju mina underbara mamma & pappa & min bror m familj, svärmor & svärfar & 2 svägerskor & svåger.

Och mina nära vänner hör ju till med.. *puss på er*

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post1