jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Räkmacka

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson fre, juli 10, 2009 21:26:50

Peter hade verkligen jobbigt idag.. han var helt allvarlig, tittade på mig och sa -Ja, men visst är det torsdag idag..?! Nä, det är ju fredag.. nästan så jag blev velig men var som inne på att Sandra fyller fredag 10:e och Peter hade ju ringt och grattat henne på fm, så då måste det ju vara fredag. Såg så rolig ut, han började ta fram mobilen och skulle se om det verkligen var fredag. Vart tog torsdagen vägen då..?! *skratt* regnade bort!!!

Vi har inte gjort mycket idag heller, vart ut en sväng och körde men annars inget. Sen hemma så låg jag och läste så pep mobilen.. Shit, jag hade glömt av att vi skulle ses idag kl 16, vi ifrån kursen..! Var ju en halvtimma kvar så jag hann ju, men attans va jobbigt det är att glömma allting. Blev ju så stressad. Men Peter skjutsade in mig och när alla, vi blev 5 hade kommit så åkte vi en bil ut till Stackgrönnan och vi fikade en räkmacka. Det var gott och trevligt. Vi satt inne då eftersom vädret är inte o lita på. Växlar med lite sol nästan, regn, moln.. och så har det vart hela dagen. Sen har vi bara vart hemma här, blev inte nåt annat. Jag så himla trött och seg, ska gå ut en sväng med Hero och sen lägga mig och läsa lite tror jag allt.

~HA EN FORTSATT BRA FREDAGKVÄLL~

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post183