jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

en sväng i kyrkan ~Bröllop~

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson lör, juli 11, 2009 19:37:10

Hej alla bloggläsare!

Idag så skiner solen från o till med lite moln, men nu mot kvällen så är den framme på heltid och det är riktigt skönt ute. Nu hoppas man ju på att det håller i sig med det sköna vädret. Jag mår inte riktigt bra.. vet inte vad som spökar riktigt, men nåt är det. Kan inte sätta fingret på vad det är. Ångest som lurar under ytan och mår lite tjyvtjockt med. Puh, jag orkar snart inte må dåligt jämnt och stora drag hela tiden. Försöker bestämma att nu j*vlar är det slut på allt eländiga mående, det ska ju funka att göra det har jag hört.. men jag lyckas tyvärr inte. Är jag förvånad.. nä, misslyck!!! Har vart nu ett tag tillbaka så att jag säger det är bra och talar inte om hur jag mår och det tär på en med. Försöker inte säga nåt hemma heller, men det klart det skiner väl igenom från o till. Men jag tror jag lyckas ändå rätt bra med att dölja det med. Vill faktiskt bara sova om jag nu ska vara ärlig. Jag låg i sängen fredagkväll kl 21.45 typ.. så rolig är jag att umgås med!!! Jag ska till min pratis nu i vecka som kommer och det känner jag är på tiden nu. Ska gå nån förmiddag med på lab och ta nya prover med, j-värdet!

Nu till nåt som är mycket trevligare.. Kl 15 idag så gifte sig ett par bekanta till mig, GRATTIS HELENA<3MANGE (och en massa lyckatillkramisar fr mig och Peter kommer hära), så jag och mamma & pappa satt längst bak i kyrkan för vi alla 3 ville ju se hur fina dem var. Och det var dem. Brorsan och Sandra var ju med där, kompisar ju.. så dem skulle på fest med brudparet sen. Jag måste då säga oxå att barnen dem 4 i familjen... så himla supersöta och duktiga, fixade det där klockrent ju. Syntes hur spännande det var, men vem skulle inte känna så..!?

Superdupervackra var alla och det kan ju inte kameran ta bort iaf.. eller hur?! Min "skitkamera" tar ju då inte dem bästa fotona, men tog ju några iaf.. Sen när jag kommit hem så grillade vi här hemma och nu sitter jag hära en sväng med. Var ju som tvungen att lägga ut lite bilder från dagen.

Ha en fortsatt bra kväll, ~jenny~

  • Kommentarer(3)//jenablogg.jandersson.com/#post184