jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Film, me&i

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson tis, juli 28, 2009 22:31:03

Den här dagen, tisdag den har gått så himla fort! Faktiskt helt otroligt vad tiden rinner iväg ibland. Vi var förbi mamma och pappa på em idag och surrade på där ett tag. Sen lämnade vi Hero kvar hos dem.. han är ju alltid med oss så det är ju bra för han att vara med andra med. Chilli var där med.. värsta hunddagiset. Vi har kollat på film.. och som jag flänna då da! Shit... har ni sett den här, Marley & jag den var riktigt bra och jag är ju så blödig när det är lite ledsamt i livet ibland.. om än bara på film. Sen var vi och hämtade hem lilla grisen, har pratat med svärfar tidigare idag med. Min svärmor är inlagd nu igen, hon mår inte så bra, bland annat så bär inte hennes ben henne. Hon ramlar lätt och så.. och lite förvirrning och så med. Pratade med Sandra här ikväll med, det var då bra med dem. Hon skulle till Ullared på fredag och shoppa.. hon var som laddad. Kul..!
Kollade på Allsång på skansen men det är ju bara "skit" nu, känns som att det är lite tunnt med artister och lite så. Men det är ju då bara mitt eget tycke, inte alls värst idag men känns lite beige:t. Men men.. nog om allsången. Jag fick ett litet ryck, tack Sandra, (blev peppad då du sa att du rensat i garderoben!) jag började plocka ur en "massa" kläder som är både försmått och sånt som bara ligger och inte blir använt. Var till mamma med några linnen och tunika och va det nu var. Förresten.. jag tänkte jag skulle sälja mina rosa mysbyxor strl M (som jag använt 2 ggr!) från me&i, och har ju bl a den här t-shirt fr me&i med.. ->den är strl M som jag oxå tänkte sälja. Dem är ju då för små för mig nu, som ni alla förstår! Så är ni eller någon ni känner intresserade så hojta till..!! Får se imorron så ska jag rensa lite mera i garderoben och jag har ju en hel del "fina" tunikor & klänningar, lät som skrytsamt det där, men jag tycker själv inte det är nåt fel på dem, förutom att jag har blivit större då. Får fota om det är nåt som jag tycker är fint och värd nån liten krona då! Jag har haft en sån j*vulst huvudvärk, peppar, peppar.. kan det ha släppt?! tog en alvedon för ett tag sen och den verkar ha hjälpt. Ska gå och lägga mig nu. GodNatt

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post226