jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Små-valpar

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson lör, augusti 22, 2009 17:44:02

Idag så har vi inte gjort så mycket, vart ute en sväng runt bara och då åkte vi förbi Ulla-Britt och Kent och där var det fullt hus. Dem hade besök och Mia (Nemo, Puffarna)var där med, jag tror det var 11-12 hundar där och då var inte ens Nemo och puffarna inne.. Disa-gumman fick ju valpar häromdagen och U-B var snäll och tog kort på dem åt mig så jag skulle få se dem. Får träffa dem om typ 3 v.. ska bli kul !! Men så här små är dem nu.. Disa-gumman har det hon gör med 5 små liv, en av dem är inte med på bild.. under Disa kanske!! Jag blir så glad när du U-B vill att vi ska ta en nakenkillevalp på helfoder. Att du vill det för att du vet att han får det bra hos oss. Det värmer att du känner så. Nu känns det inte som att det är läge att ta en valp, eftersom varken ekonomi eller engagemang som brukar finnas och finns från o till men då räcker det med en vovve här hemma. Jag har inte "orken" psykiskt att ha nån mera just nu. Jättetrist men sant. Självklart så skulle jag vilja ha en valp, jag älskar dem här hundarna. Rasen passar mig alldeles super, men det är inte så enkelt att "trolla" bort mitt mående, tro mig.. då skulle jag "trollat" bort det för länge sen, det stora svarta som hägrar i mig.

Sen har jag gjort middag sen vi kom hem så nu är jag så mätt såå.. åt en gratäng m potatis- köttfärstäcke m taco-smak-riven ost.. den tycker jag är så god så den gör jag ibland. Länge sen nu faktiskt så idag var det dags !! Min moster Ingela och Lars var förbi en sväng med. Hade gjort klart halsbandet till henne så hon blev så nöjd, det blev jättefint, det var som du =). Det är så kul att se när andra bär ens smycken. "Dem" blir som fina då.. utan att låta som att jag skryter men det är en sporre att se smyckena på andra. Jättekul. Det driver ju mig det med att så många gillar dem och att jag faktiskt tycker dem är fina när jag ser andra som har dem. Då blir det lite som att det INTE är jag som gjort dem, måste vara nån annan..*småler*.. men det är ju lilla jag iaf ..

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post279