jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Stolt pappa & bonusmamma

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson tis, augusti 25, 2009 21:53:41

Fick ett sms av Sandra att jag skulle ringa upp, vid ½5 typ. Ringde henne och då var hon och Gella utanför hos farmor där hon är nu. Så dem skulle gå in och hon skulle höra av sig efter mötet. Jag/vi är så stolt över att ni har vart till farmor idag <3 <3. Det är ju inget "roligt" möte när man inte har träffat henne sen hon blev inlagd för typ 1½ mån sen och blivit så pass dålig, som hon är. Och glad blev jag när jag ringde dig S när du berättade att ni pratat med henne och att hon som ändå hängde med i det du sa och så!!! Om än det kan kännas som att hon inte är med, inte pratar direkt och så, så är det ju många dagar nu som det varit så att hon bara legat och "sovit" och inte alls vart med, medveten men ändå som borta. Hon kopplar väl som bort..! Låter ju som att jag själv har träffat min goa svärmor nu när hon blivit såhär sjuk igen. Det har jag ju tyvärr inte =( , pratat med Eva och svärfar, så man är uppdaterad med vad som händer och sker med allt. Det är tragiskt att jag inte har "fått" den möjligheten att kunna ordna att jag med kunnat åkt ner men nu håller det ju på att gå mot året att jag inte haft nån inkomst. Okt -08 fick jag sist fr F-kassan. Så jag lovar att det är inte nåt som är lätt att lösa, spara några 100 eller så i nån månad för att sen kunna unna sig nåt!! NÄ!! Lever på P:s Akassa och att jag fått hjälp från sociala med.

Peter har ordnat och fejjat här i afton om att han ska resa ner. Pratat med syrrerna och pappa, o barna. Vi hade pengar till att boka resa ner, sen är det inte så mycket kvar! Så min älskling åker ner på torsdag, framme först sent vid 22-23 tiden. Det blir bra då får han träffa mamma och vara med barna & familjen lite. Han ska kolla upp om han kan skjuta en vecka på att börja på Lernia som han ju gör nu måndag egentligen. Men nu när hon är så pass dålig så vet vi ju inte hur det här slutar. OM han inte får det så måste han ju hem på söndag.. måndagmorron!! Attan, bra om han kan vara nere inpå nästa vecka, när han lika åker ner. Men det får vi veta först imorron, sökt handläggare på sociala med så han hör väl av sig imorron, då ska Peter kolla om att få hjälp med resan tur&retur. Håller verkligen tummen för all hjälp vi kan få, det här är ingen rolig sits .. f**n .. ÅNGEST.. JÄMNT, hela tiden tanke på/omkring/hur/vänta/närfå pengar. Ja, allt kretsar ju omkring pengar, tyvärr så är livet MYCKET om pengar!! Det får man känna av först när man inga pengar har.. för det är lätt att säga - Livet består ju inte av pengar heller!!! . Nä, men mycket, det mesta!!! Enligt mig.

Det här inlägget ÄR till er tjejer, Sandra & Gella om än jag pratat om livet här på Älvsbacka. Men så är ju livet för mig och pappa "just nu" så jag/vi hoppas att det vänder snart med den biten för oss. Puss i massor, älskar er <3 // jag & pappa

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post290