jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Sova

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson tis, augusti 25, 2009 22:28:53

Nu ska jag gå och lägga mig så kanske man somnar hyfsat. Imorron blir det en jobbigdag, känns som att det vet jag redan, hur pessimistisk kan man vara. MEN jag vet ju att jag ska till min pratis och det är jobbigt, men bra med. Nu är det länge sen sist, sommaruppehåll + att jag gick ju kursen innan sommaren så det är både superjobbigt och verkligen behövligt att få gå till henne. Skräckblandat när man mår som man gör och nu är det nåt som jag verkligen trott och hoppats på att jag kommit längre med. Men jag kan ju inte ändra på det "bara" sådär. Oh, vad jag önskar att det gick. Såå mycket bättre i själen och livet skulle kännas. Vill så mycket framåt men jag känner mig bara eländig och trasig och kass att jag vet inte hur länge man kan orka må så. Missförstå mig rätt men det är verkligen inte lätt att "vända" på känslan som är så stark negativ till positiv. Jag misströstar tyvärr, och det är ju då inte nåt bra när man ska vända på steken (neg.känsla-ångest). Så jag vet att jag behöver till min pratis, så jag ska försöka att lägga mig nu och inte tänka allför mycket på det mötet imorron. Alltid jobbigt innan.. och oftast bättre ett tag efter. Svammel.. sen är det ju fixa och dona, tvätta o hjälpa Peter lite med packning bl a. Han gör ju som det själv men han har så mycket annat han måste fixa innan han åker tors-morron.

Vart ute med Hero och kolla vad jag gick "på" för nåt. Så himla bra, bajspåsar till "allmänheten". Nu kan inte "husse/matte" säga ~glömt påsen!! Vilken grej alltså!=) www.tiks.se GodNatt

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post291