jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

06.27 ~ R.I.P svärmor/mamma

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson tis, september 01, 2009 08:02:19

3 minuter i halv 7 så tog min svärmor/mamma Ulla sitt sista andetag. R.I.P. Äntligen så får du frid. Slippa plågas och ha ont och kämpa på som du har gjort sista veckorna, dagarna framförallt. Du är värd annat än den plåga som du känt. Nu får du ju träffa Leif med, så har ni varann. <3 Du finns i mitt hjärta och det kommer du alltid att göra. <3 dig.

Peter ringde drygt halv sju och berättade att mamma hade gått bort nyss. Vi pratade en stund och dem skulle ju åka in sen när dem gjort sig klara. Det är blandade känslor när sånt här händer. Samtidigt så skönt att hon slipper ligga och plågas, men samtidigt så himla ledsamnt. *tårar* Jag ringde Eva och hon var riktigt lättad. Hon var med mamma när hon somnade in och det var så lugnt och fridfullt. Ingen plåga eller så. Bara ett djupare andetag, skönt för mamma Ulla att kunna släppa taget om livet, för det är inte värdigt att ligga och plågas och ha ont! Så det var skönt och prata med Eva med och få veta att hon somnade in fridfullt. Pratat med Sandra med och hon skulle åka in dit till dem. Jag ringde mamma min med, hon jobbat natt nu så hon ringde mig sen hon kommit hem med. Så nu ska jag försöka lägga mig en stund, vet inte om jag kan somna men ska lägga mig iaf.

R.I.P Ulla

  • Kommentarer(2)//jenablogg.jandersson.com/#post308