jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Rensade rabatter oxå!

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson fre, maj 01, 2009 21:30:58

Vid 10-tiden så kom brorsan och Anton inline:sandes förbi här på rönngatan. Kul och se dem, blir ju inte alltför ofta, tyvärr. Sen vid 11-11.30 kanske klockan var så kom min moster Ingela cyklandes förbi och fick sig en kopp kaffe. Så trevligt med besök.. tyvärr inget fika att bjuda på! Har tänkt baka nu under helgen, till mitt kalas. Sen så höll Peter på och hade liten cykelverksta här ute så jag tog fram krattan och småräfsade lite på gården, inte så torrt ännu. Idag så har all snö på gården tinat bort. Det har vart nästan 20 grader varmt i skuggan idag så en helt underbar utedag. Jag tog fram sekatören, (mamma det är din!) tog på mig handskar och dök ner i rabatten och rensade bort allt gammalt grojs, så nu kan det få börja komma upp lite eftersom däri. Är ju ingen blom-trädgård-grönafingrar-tjej jag inte så dem blommor som kommer så fint varje år är så välkomna och fina. Ni såg ju rester från den fina blomman gullstav i gårdagens inlägg, så nu är det bara för den fina att börja spira (rimmar gör jag me).. kolla här.. rent och fint..

Inte just där kommer den men här ovan i vänstra hörnet, vänta ni bara! Mycket smått och gott i denna rabatt. Farmor hade då iaf mera koll än jag.. mamma mest och bäst koll. Hon har gröna fingrar hon..jämnt när hon kommer så hittar man henne i blombänken.. häromkvällen när vi skulle ut och gå så hade jag borta mamma och Hero(dem gick ut före mig!) och då kom dem trippandes från baksidan och jag kollade efter gatan jag.. smiley

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post45