jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Cacao, kokos..

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson mån, maj 04, 2009 23:41:19

Då var det måndag igen, visst är det mån och fre snart jämnt..! Känns så tycker jag. Har hunnit med en hel del idag, så det känns bra, nu ska jag inte göra nåt mera här på hemmaplan i veckan. Jag måste ta igen mig, känns i kroppen som jag "shåat" o "fejat". Jag tog mod till mig och ringde ett jobbigt samtal idag med, soc, dit är det inte alls kul att ringa. Inte då i det läge man är. Hur liten känner man sig på en skala när man måste be om pengar så att man kan leva resten av denna månad. Har ju betalat alla räkningar typ så det var inte så många kronor kvar.. Peter får ju varannan vecka från A-kassan. Och tur är väl det, annars skulle det inte komma in nå pengar alls just nu i denna familj. Jag har grubblat rätt mycket på NÄR kommer beslutet nån ggn, så jag kan gå vidare i kampen om ersättning. Ytterligare 1 månad har gått nu så jag tycker det är dags att ge mig nåt svar snart. Nog om det. Nu är vinterjackor, mössor, vantar tvättat och uppburet på vinden. Skönt att få det bortgjort, sen här i afton/kväll så bidde det lite bakning..

Kokosrutor i långpanna, kladdig och god.. MMmm.. (Tack Cathrine för receptet)Såhär blev resultatet -> -> ->

Sen så var jag som upp i varv att när jag kom in i sovrummet som jag faktiskt dammtorkade typ för bara en vecka sen så hur himla dammit det var på Lack-hyllan ovanför sängen.Vi har ju haft öppet altandörren så gott som hela dagar nu när vädret varit så bra. Så det dammar ju friskt in!!! För jag fortsatte in i v-rummet och där var det inte alls lika illa.. men nu är det gjort iaf, och efter det så torkade jag golven. För dammsugade det gjorde jag innan baket! Tänkte ju att det skulle räcka. Jag har ringt o bjudit min släkt.. oj, det lät som en hel jättedrös men vi är inte såå stor släkt (men ganska många när vi är alla!) på kalas imorron så några kommer på dagen och några på kvällen. Nu ska jag kojsa för jag är mycket slut nu. Natt, natt

  • Kommentarer(0)//jenablogg.jandersson.com/#post49