jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Hero haft killkompisar på besök

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson tis, juli 21, 2009 17:02:10

Ja, det regnar och det regnar.. sen igår så har det hållit på. Blir inga långa rundor ut och kissa i detta väder för den nakne killen. Jag har bara vart hemma och vi fick besök av Mia och hon hade med sig Prince & Nemo, så nu har vi en tröttis här hemma. 2 timmar med bus tar ju ut sin rätt, när grabbarna kommer på besök.

Det är ju såå kul att det funkar med att leka och busa fast det är 3 killar.. kunde ju vara så att dem bara ryker ihop, lite gorm ibland, men mestadels vänner. Det måste vi göra om snart igen, Mia..!! Så tisdagen har gott som smidigt förbi, fick även besök av en bekant Malin, sonen o kompis! Dem kollade på smycken. Tack, tack.. förgyller dagen o kolla på lite smycken o så, med det tråkiga grå ute. Ska gå och lägga mig i soffan och kolla på Glamour, det ni..smiley Tjingeling

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Jenny Andersson tor, juli 23, 2009 19:02:57

Mmm, det är Hero´s kompis Nemo smiley

Skapad av gabriella ons, juli 22, 2009 23:54:23

hunden som sitter i soffan var sööt :D