jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Ont i magen!

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson ons, juli 22, 2009 20:12:56

Titta va vackert väder det är nu.. nästan inga moln på himlen, det ser ni ju i det klara vattenpölet.. Skönt, har ju då vart ute på en liten promis med Hero. Sitter här nu och kollar på nätet, Peter inte kommit hem än så jag hoppas dem får fisk med. Det är ju kul att han (dem) far och gör det dem gillar så bäst.. FISKA. Jag kan hålla med om att det är lite kul att fiska men jag har så dåligt tålamod så jag orkar inte alltför länge och sen är det då en massa flygfän, såna som gärna vill sticka en eller så.. Nja, jag stannar hellre hemma.

Jag vet inte vad det är men jag har haft ont i magen i typ en vecka, vaknade igår morse tidigt och hade såå ont i magen. Jag kan erkänna att det luktar inte gott om mig eller från mig ibland dem här dagarna, för helt oförberedd så händer det att jag "släpper väder" som många säger!! Kan inte rå för det..! Sen vet jag inte, men jag har inte nån bra mage överlag sista halvåret-året. Nästan som att det känns som förr om åren när jag ofta hade den känslan av att nåt inte står rätt till med/i min mage. Efter många om o men så var det ju min ämnesomsättning som spökade då, men jag äter ju levaxin nu med så det kan ju inte vara nåt med det, tycker jag. Sen väntar jag nu i dagarna på att nåt besked ska komma om mina prover jag tog förra veckan. Jag skulle kunna sova hela tiden nu men jag vet inte om det hör till att jag mår sämre nu (mer deppad-neråt) eller om värdena är sämre nu med..?! Kanske både och. Den som väntar får se..så är det.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.