jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Hero friserad

Allmänt ~livetSkapad av Jenny Andersson ons, juli 29, 2009 21:27:18

Jag fick upp ett il här i kväll och tog fram "trimmern" och friserade Hero. Han har inte rakats på 4-5 v tror jag och det blir ju inte nåt mycket att tala om på kroppen, där är det som ett fjun bara. Ansiktet är som sin fars, orakad liten man.

Så nu är han så rakad och fin. Han har det där lilla ansiktet, ja han är väl kanske inte den största nakenkinesen jag mött.. *hihi* men go är han.. Han är så mjukis som ska kramas hela tiden typ, stel men kramig. Det låter nästan omöjligt men det är precis så han är ju. Han fick följa med en sväng ut här ikväll, vi var bort till Mobacken en vända ->och Peter kollade nere vid älven, fiskekillen på spaning. Sen åkte vi hemåt, då drog dem not utanför mamma och pappa så då stannade vi till där. Peter nyfiken på om dem skulle få nån lax, fick 2 i första vändan vi såg inget i andra. Och Gunilla hon badade på andra sidan, så vi hejjade.. smiley Einar m familj hade främmande av sina kusier och dem åt gott i solen. Hero han jagade flugor medan han väntar på sin matte & husse, inget ovanligt.. han är ju på humlorna ute i rabatten hemma med.  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Jenny Andersson tor, juli 30, 2009 21:39:37

Hejhopp, a´men visst blev han snygger.. han är som svart i ansiktet, inget som jag märkt direkt, under allt skägg!! Men nu så kikar lillansiktet fram =). Hoppas allt är bra o att ni haft en skön o varm dag.

KRam, kram

Skapad av Mia tor, juli 30, 2009 19:04:02

Hallå! Vad snygg han blev Hero,det är ju inte så mycket som ska bort men det syns när det är gjort..Ha en trevlig kväll!!

Kram MIA & GÄNGET