jenablogg

jenablogg

Vad har jag nu gett mig in på..? Blogg!!

Jag tänkte jag skulle börja blogga litegrann.. mycket kanske det blir?! Får väl allt se. Måste ju testa om det är nåt för mig, tror det men det lär väl tiden utvisa. Hoppas jag kan skriva av mig lite iaf.. terapi om inte annat!
*Carpe Diem*

Mera *makramé*

~design jena~Skapad av Jenny Andersson sön, september 13, 2009 18:18:11

Hej igen. Jag har suttit och gjort ett till halsband en aning kortare än det som jag gav till mamma! Och jag hade inte tillräckligt med tråd.. ja, den vaxade NYLONtråden, så jag tog av den vaxade LINtråden som jag har mer av här hemma. Jag måste erkänna att jag jobbar hellre med lintråden, naturmaterial. Har tänkt till här lite, beroende på vad som nöts mer och inte så blir det gjort i olika trådar. Nä, hur blev det där.. men jag tänkte bara lite högt så det gör inget att ni inte hänger med i mina tankar! Här kommer det sista jag gjort med ett silverhjärta som hänge.

Uppdaterat! ->

Svart *makramé* halsband, vaxad lintråd och en liten tjej-berlock i svart/vit

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av malin mån, september 14, 2009 17:16:53

Suuperfiiina!!

Skapad av Jenny Andersson mån, september 14, 2009 13:22:16

Tackar, det är bara att säga till så.. får se vad vi kan göra åt armbanden med!! Men det klart, armbanden nöter man ju på ett helt annat sett än halsband och framförallt om man har flera så nöts dem mot varandra! Men det är ju snyggt med flera tycker jag smiley Ses imorronkväll..! Kramen /Jenny

Skapad av Mia sön, september 13, 2009 19:42:59

Hallå där! Jätte snyggt:) Kommer nog med en beställning snart,tyvärr verkar det som om jag nöter tråden där pärlorna sitter på armbanden som dom har lossnat:( men men...Otroligt snyggt:)

Kram Mia